2016-10-01_eeva vekki_kuva_1200x628_lw

Sellosalin lämpiön stand up -klubi

La 3.12. klo 20

Raikas, railakas ja ehdottoman lämminhenkinen Lämpiön stand up -klubi tarjoilee komiikan tuoreita kasvoja ja on tuonne muutama konkarikin päässyt livahtamaan mukaan ohjelmistoon.

Jokaisessa illassa nähdään 4-5 koomikkoa, jotka ovat vielä uransa alkutaipaleella ja illan lopuksi esiintyy headliner, eli pääesiintyjä, jonka materiaali on hioutunut timantin kovaksi monilla lavoilla ja useiden satojen yleisöjen edessä.

Iltojen emäntänä toimii Eeva Vekki, joka lämmittää yleisön nauravaiseksi useimmiten improvisoiduilla jutuilla ja jos se ei vielä riitä, niin hän kertoo lavalla keski-ikäistyvän naisen elämästään. Sillä se, jos mikä on naurettavaa.

Tervetuloa nauttimaan tuoreista jutuista ja riemukkaasta naurusta!

Esiintymässä HL Jamie McDonald, MC Eeva Vekki, Leo Holmström, Simo Takanen, Janne Oravisto

Ikäraja: K-18
Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput alkaen 16 €, Lippupiste. Ovelta 18 €
Naulakkomaksu 2 €

HL Jamie McDonald

Jamie MacDonlad on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista koomikoista tällä hetkellä. Jamie kertoo lavalla itsestään, ennakkoluuloista ja ympäröivästä maailmasta, luonnollisesti aivan käsittämättömän hauskalla tavalla. Hän esiintyy englanniksi ja näin hän kertoo itsestään:

Jamie MacDonald prides himself on pretty much being the queerest comedian in Finland. He’s transgender, gay, kinky, and worst of all, actually Canadian. From things you can do with a detachable penis to the joys of sex education in the 80s, expect a load of stories so ridiculous they simply must be true.

MC Eeva Vekki

Illan emäntä Eeva on lämmin, mutta suorapuheinen nainen, jonka suurin salaisuus on se, että hän nauttii sunnuntaisin Hesarin kuolinilmoitusten lukemisesta.

Leo Holmström

Leo Viking Holmström on uuden komiikkaskenen outolintu, josta ei todellakaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Tämä löysän rento komiikan yllättäjä tähtää sivuuttamaan tavanomaiset vitsit. Leon nuorekas käsitys maailmasta vaatii juuri sopivaa keskittymistä kaikilta paitsi häneltä itseltään.

Simo Takanen

Simo Takanen on vihtiläinen ihmemies, joka käsittelee jutuissaan niin miehiä, naisia kuin lautapelien pahuuttakin. Viimeisen henkinen ikä -testin mukaan Simo on noin seitsemän, vaikka ajokortin mukaan hän on päässyt baareihin jo hyvän aikaa.

Janne Oravisto

Jannen juttujen aiheet käsittelevät niitä elämän pieniä kuin suuriakin asioita, niin kuin esimerkiksi Jannen otsaa. Tämä on arjen komiikkaa tutuista tilanteissa: havaintoja tästä maailmasta, eli ainakin Itä-Helsingistä ja kesämökkeilystä.

Anna Rimpelä

Uskonnonpettajan oloinen Anna on varma siitä, että jos oikein lenkkeilee niin joskus vielä löytää ruumiin. Tämän nuoren rouvan mielenmaisema on sekoitus 90-luvun Laihiaa ja digiajan keskustelupalstoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *